O FEŠTAONICI

UZ FEŠTAONICU SE KUPAJTE U MORU DOBRE VIBRE

Feštaonica je projekt kroz kojeg želim što širem krugu ljudi ukazati na veliku vrijednost i višestruke dobrobiti pjevanja. Želim ljude podsjetiti i inspirirati da pjevati trebaju što češće, svakodnevno. Nije bitno da li znaju pjevati i nije bitno da li smatraju da imaju ili nemaju sluha, kvalitetan glas, osjećaj za ritam, jedino je bitno da imaju dobru volju i želju za pjevanjem.

A kada pjevamo spontano nam dolazi i da se gibamo u ritmu pjesme, da plešemo. Pjevanje i plesanje se međusobno prožimaju, oni su različiti izrazi istog, glazbenog, stvaralaštva. Feštaonica potiče ljude na PJEVOPLES! Direktno i neposredno navodi ljude da zapjevaju, puste glas, oslobode pokret, zaplešu i da kroz to vlastito iskustvo direktno i neposredno osjete dobrobiti. Nema boljeg učitelja od vlastitog iskustva.

A sa redovitom vježbom i prakticiranjem, kao i u svemu što se redovito vježba i prakticira, pjevanje će postajati sve lakše i jednostavnije, te ćemo se sve slobodnije i spontanije kretati u ritmu pjevane pjesme, sve ćemo slobodnije i spontanije plesati. Biti ćemo opušteniji, ležerniji i moći ćemo sve više uživati u pjesmi, sve više ćemo se moći opijati pjesmom!

Feštaonica se dijeli na:

GLAZBENU ANIMACIJU
RASPJEVANA DRUŽENJA
RADIONICU PJEVANJA

Oslobađanje glasa i pokreta na jednostavan i prirodan način, pjevajući i plešući. Uz pratnju na gitari.

ZA VIŠE INFORMACIJA PITAJTE
FEŠTAONICU!

Sve što vas zanima o Raspjevanim druženjima ili Glazbenoj animaciji slobodni ste nam poslati na: festaonica@gmail.com