FEŠTAONICA
PJEVAMO I UŽIVAMO!

Neka nas pjesma opija!

Feštaonica by Boris Vas poziva na Radionicu pjevanja, koja će se održati u nedjelju 20.11.2022., u vremenu od 19h do 21h, u prostorijama Češkog doma, Šubićeva ulica 20, Zagreb. 

Za sve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte: festaonica@gmail.com ili na mob: 099 301 3580. Vidimo se!

 

RASPJEVANA DRUŽENJA

To su druženja na kojima opušteno i ležerno zajednički pjevamo popularne pjesme. Ova druženja se uglavnom odvijaju na otvorenom prostoru, neki park, šetnica ili neki drugi lijepi ambijent, gdje nas ugodno okruženje nadahnjuje u odabiru pjesama.

GLAZBENA  ANIMACIJA

Ako želite na svojoj proslavi ili druženju opušteno pjevati popularne pjesme, pozovite FEŠTAONICU da pjevamo zajedno i uživamo u zajedničkom pjevanju, uz pratnju na gitari!

RADIONICA 
PJEVANJA

Ova radionica je podijeljena u dva dijela. U prvom dijelu radimo lagane i opuštajuće vježbe za razgibavanje tijela, te glavninu vremena izvodimo vrlo učinkovite vježbe za produbljivanje disanja i vježbe za oslobađanje glasa.

Više videa te slika sa feštaonica na

O MENI

Zovem se Boris Glumpak. Završio sam osnovnu glazbemu školu, smjer gitara. Pjevao sam u raznim pjevačkim zborovima (Ivan Goran Kovaćić, Collegium pro musica sacra, Desiderium, Ivan Kukuljević Sakcinski..). Završio sam i Školu za otkrivanje glasa (Werbeck metoda pjevanja) i redovito svakodnevno izvodim glasovne vježbe iz ove škole i time kontinuirano i dalje otkrivam i razvijam svoj glas…..

ZA VIŠE INFORMACIJA PITAJTE
FEŠTAONICU!

Sve što vas zanima o Raspjevanim druženjima ili Glazbenoj animaciji slobodni ste nam poslati na: festaonica@gmail.com